top of page

Market Research Group

Public·83 members

(((nogomet-))) Hajduk Dinamo prijenos 1 listopada 2023

20. lis 2022. — kola HNL-a i jedan od najvećih nogometnih derbija na Balkanu, HNK Hajduk Split - GNK Dinamo Zagreb. Hajduk - Dinamo prijenos uživo sa Stadiona ...

Uoči utakmice emitirat će se specijalna emisija uživo na kanalima Arena Sport 1 i 3 gdje će predstavnici oba kluba, ali i Hrvatskog Telekoma otkriti sve tehnološke novitete vezane uz derbi i televizijski prijenos. Dakako, gledatelji MAXtv-a sa standardnom uslugom moći će pratiti taj prijenos u SD te HD razlučivosti. „Izravni prijenos u 4K rezoluciji vječnoga hrvatskog derbija još je jedan dokaz kako je MAXtv uistinu televizija hrvatskog nogometa. Tehnološka superiornost tako se nadograđuje na poznati sadržaj, odnosno prijenose baš svih utakmica Hrvatski Telekom prve lige na MAXtv-u. Tu su i ekskluzivni prijenosi utakmica UEFA Europe lige u kojoj će vjerojatno igrati svi hrvatski klubovi. GNK Dinamo Zagreb - [MAXtv Prva liga] Utakmica protiv [MAXtv Prva liga] Utakmica protiv HNK Hajduk Split počinje za 15 minuta- gledaj prijenos uživo na Arena sport TV 3! Match vs. HNK Hajduk Split starts in... U Dinamu su svi spremni osim Petra Bočkaja, dok Hajduk ima brojnih problema s ozljedama. - Ovo je susret posebnog naboja i najveći derbi hrvatskog nogometa. Čitam puno o tome kako je Hajduk autsajder u nedjelju, ali u derbi utakmicama nema autsajdera. Činjenica jest da smo mi favoriti. U momčadi imam stvarno dobru atmosferu i dobro smo odradili posljednje tri utakmice, rekao je trener Dinama Ante Čačić prije ogleda sa Splićanima. – Promjena će biti, ali tek ćemo vidjeti koliko. Hoće li početi Gavranović koji je dosad redovno zabijao Hajduku? – Možda. Hoće li debitirati Ivanušec? – Možda – jedino je što je odgovorio na pitanja o kadru. No plavi su u Split otputovali (tamo su jučer i trenirali) da bi zaokružili ovaj lijepi tjedan, možda i najuspješniji otkako ste u Dinamu? – Bilo bi to lijepo, mi smo fizički i mentalno spremni za derbi, za Hajduk, za pun Poljud, veselimo se dobroj atmosferi te se nadamo korektnoj atmosferi i, naravno, našoj pobjedi. Evo gdje i kada možete pratiti prijenos derbija između Hajduka i DinamaOno što su željeli u Europi dosad su napravili, sad je vrijeme da se okrenu velikom derbiju s Hajdukom. Iako, teško je iz glave izbaciti Ligu prvaka Igrači i stručni stožer Dinama, uz brojne goste, u četvrtak su pratili ždrijeb skupina Lige prvaka pa su svi zajedno odgledali film o sjajnoj prošloj sezoni plavih, o povijesnom europskom uspjehu, ali nisu mogli još dugo u noć sve to komentirati jer već su oko osam sati ujutro plavi stizali u Maksimir i nakon doručka krenuli put Splita. Ono što su željeli u Europi dosad su napravili, sad je vrijeme da se okrenu velikom derbiju s Hajdukom. Dinamo - Hajduk - prijenos uživo u Akvarij Baru prije 23 sata — Eventbrite - Dinamo - Hajduk - prijenos uživo u Akvarij Baru - Sunday, October 1, 2023 at Ulica Vladimira Ruždjaka 8, Sesvete, Croatia, Sesvete, ... EVO TKO PRENOSI NAJVEĆI HRVATSKI DERBI Hajduk 22. stu 2019. — Nakon poraza na početku sezone, Dinamo dočekuje Hajduk na Maksimiru od 18 sati i nada se pobjedi. Prijenos utakmice možete pratiti na Areni. HAJDUK – DINAMO: Derbi na Poljudu u ranijem terminu, pobjede će odjeknutiDrugi ovosezonski najveći derbi SuperSport HNL-a ove će nedjelje igrati Hajduk i Dinamo. U prvom je iznenađujuće slavio Hajduk na Maksimiru, a ovaj poljudski igrat će se u nešto ranijem terminu, kao druga utakmica dana od 18 sati. Hajduk dočekuje Dinamo kao prva momčad lige, ali s odigranom utakmicom više. Razlika je sada samo dva boda i jasno je kako bi gosti eventualnom pobjedom stigli do velikog preokreta u prvenstvu. Hajduk želi vratiti prednost Do prije tri kola činilo se kako će Bijeli najvećeg rivala dočekati s povećom razlikom, no šokantni porazi u posljednjim minutama protiv Istre 1961 i Gorice usporili su Hajdukove nabujale ambicije i očekivanja navijača. Pobjeda protiv Lokomotive malo je smirila nakupljeno razočaranje pa će derbi biti najbolja prilika da vidimo kako će navijači Hajduka doživjeti prvu četvrtinu sezone i ulazak u jesen. "Imaju oni kvalitete, mi im dajemo respekt, znamo kako igraju, ali ja vjerujem u svoju ekipu. Iako, teško je iz glave izbaciti Ligu prvaka. Stoga smo trenera plavih pitali je li sanjao Kevina De Bruynea iz Manchester Cityja ili Miju Caktaša iz Hajduka? Plavi trenirali u Splitu – Ha-ha, nijednoga. Ali dobro, Mijo je prošle godine bio prvi strijelac lige i jako ga cijenom. On s jednom individualnom akcijom može riješiti utakmicu, morat će pripaziti na njega, koncentrirani na njegove ulaske iz drugog plana u šesnaesterac, ali nije jedini opasan, tu je i Jairo i još dosta opasnih igrača, morat ćemo imati maksimalnu koncentraciju da bismo ih pobijedili. Očekujemo pobjedu kao i uvijek, bez obzira na kojem stadionu i protiv kojeg suparnika igramo. Pa dobro, imali smo mi jako dobrih i uspješnih tjedana pa ne mogu procijeniti je li ovo najuspješniji, ali vjerujem da su najuspješniji tjedni pred nama. O Ligi prvaka bit će još mnogo riječi, sad se zna i raspored po kojem plavi otvaraju to natjecanje kod kuće s Atalantom, a završavaju također u Maksimiru s Manchester Cityjem. – Sad mi je u mislima Hajduk, ali mislim da možemo biti zadovoljni rasporedom. No o tome ćemo više razmišljati nakon ove utakmice u Splitu, ali i dalje mislim da imamo dobre šanse u skupini. Drugi je odigran sredinom prošlog mjeseca i završio je remijem bez pogodaka. Utakmicu sudi Igor Pajač "Dvaput sam vodio Hajduk protiv Dinama ove sezone. Mislim da možemo pobijediti svakoga u Hrvatskoj. Ne očekujem baš atraktivnu utakmicu. Moramo iskoristiti situacije da ih pritisnemo kad imaju loptu blizu svog gola. Moramo to izvesti savršeno", rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas u najavi utakmice. Tekst se nastavlja ispod oglasa "Momčad je u dobrom stanju, motivirana, odlučna da u derbiju odigra kvalitetno. Objava za medije - detalji20. 4. 2018. Prijenos utkmice Hajduk-Dinamo u Splitu bit će prvi 4K izravni prijenos derbija u regiji Osim u 4K rezoluciji, utakmica između Hajduka i Dinama bit će omogućena u SD te HD razlučivosti Hrvatski Telekom u ponudi ima paket koja omogućuju praćenje sadržaja u 4K rezoluciji Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski davatelj televizijskih usluga će u nedjelju, 22. travnja u 17 sati započeti s prvim izravnim prijenosom derbija Hajduk-Dinamo u 4K tehnologiji na kanalu Arena Sport 3, na MAXtv-u. Posrijedi će biti prijenos najvećega hrvatskog derbija, sraza dvije prvoplasirane momčadi Hrvatski Telekom prve lige. Evo gdje gledati utakmicu Hajduka i DinamaHAJDUK i Dinamo odigrat će danas zaostali međusobni ogled u hrvatskom prvenstvu. Susret se igra na Poljudu od 19 sati, a riječ je o utakmici 9. kola Prve HNL, ranije odgođenoj na zahtjev Dinama zbog obveza u grupnoj fazi Europa lige. Najveći derbi hrvatskog nogometa Hajduk dočekuje na trećem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 59 bodova u trideset utakmica, odnosno sedam manje od trenutno vodećeg Dinama. Dosad su ove sezone Hajduk i Dinamo odigrali dva međusobna susreta. Prvi u prosincu prošle godine na Maksimiru, kad je Hajduk uz golove Marka Livaje i Emira Sahitija slavio 2:0. Hajduk – Dinamo prijenos uživo, gdje gledati live stream 21. lis 2022. — Derbi utakmica 14. kola SuperSport HNL lige vodi nas na splitski Poljud gdje će Hajduk dočekati zagrebački Dinamo. Korisnicima je zasad dostupan Fashion TV u 4K rezoluciji, od 0 do 24, no sigurno je kako će se otvarati i drugi kanali za praćenje 4K sadržaja. 4K je poznata kao oznaka za Ultra High Definition (UHD) i ima bitno veću rezoluciju od klasičnog HD-a videa: 3840 x 2160 pixela, dok se HD sastoji od 1920 x 1080 pixela. Televizori ultra visoke razlučivosti s pomoću 4K tehnologije mogu reproducirati detalje u priličnovećem kontrastu, upravo zahvaljujući postojanju iznimno većeg broja piksela u odnosu na HD. Zahvaljujući visokoj rezoluciji, gledatelju je omogućeno gledanje zaslona iz puno veće blizine, a slika je pritom čišća u usporedbi s ostalim formatima. Hajduk je u zadnje dvije utakmice kod kuće igrao jako dobro, uostalom pobijedio je Lokomotivu i Goricu s 3:0 tako da nas očekuje težak zadatak. No mislim da smo spremni, oporavili smo se od Rosenborga. Imamo široki kadar koji ćemo i koristiti – kazao je Bjelica. Vidjet ćemo koliko će toga ovaj put promijeniti trener Dinama, imali su plavi od utorka dovoljno vremena za odmor tako da ne vjerujemo da će promijeniti baš sve, za očekivati je više promjena u ofenzivnom dijelu momčadi. Standardno, Bjelica nije želio otkivati detalje. HNK Hajduk Split - GNK Dinamo Zagreb Rezultati uživo HNK Hajduk Split GNK Dinamo Zagreb rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 1. lis 2023. u 16:00 UTC u na Stadion Poljud stadionu, Split, ... Na MAXtv-u se nogomet može gledati svakoga dana, a hrvatski nogomet i u svakoj televizijskoj tehnologiji“, istaknuo je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za rezidencijalne korisnike Hrvatskog Telekoma. Korisnici Hrvatskog Telekoma imaju mogućnost kupiti 4K paket, kao i Android STB te ih koristiti putem TeraStreama a uskoro i putem ostalih mreža Hrvatskog Telekoma. [BESPLATNO@] Hajduk Dinamo prijenos 1 listopada 2023 prije 4 sata — Gdje gledati prijenos utakmice Dinamo - Hajduk? Sve je spremno za nedjeljni okršaj Dinama i Hajduka na Maksimiru u sklopu 23. kola SuperSport ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page