top of page

Market Research Group

Public·84 members

[[Sportul viu==]===] FCSB vs Universitatea Cluj în direct 02.10.2023

acum 14 ore — 21 iul. 2023 — Petrolul vs Oțelul în direct 2022 1 septembrie 2023 — RO - Stiri din sport FCSB; CFR Cluj; Rapid; FC Universitatea Cluj; ...

Vom fi o echipă bună după întreruperea cauzată de echipele naționale”, a afirmat Neluțu Sabău, la conferința de presă premergătoare partidei de pe Arena Națională. VIDEO. Conferință de presă Ioan Ovidiu Sabău VIDEO. Elias Charalambous, înainte de FCSB - U Cluj „Ne întoarcem acasă după o perioadă lungă de timp. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri. Întâlnim o echipă bună, care joacă un fotbal bun, care îmi place. - duminică). Vom vedea dacă toți jucătorii vor termina antrenamentul fără probleme și apoi vom decide ce fotbaliști vom trimite în teren. U Cluj e o echipă căreia îi place să joace fotbal. Ei au calitate, am văzut meciul lor contra Craiovei (n. - 1-1 cu CSU Craiova), când au remizat. E o echipă dificilă, dar totul depinde de noi”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB. Câteva detalii înainte de FCSB - U Cluj Roş-albaştrii au un început formidabil de campionat, 8 victorii, un egal şi doar o înfrângere. Sper să fiu foarte inspirat în alegerile pe care le voi face, sistemul de joc, să nu le lăsăm spații, să nu alergăm după ei și să fim foarte bine așezați în teren. Cred că putem construi o echipă care să aibă identitate, vom fi o echipă bună după următoarea întrerupere a campionatului pentru meciurile echipei naționale. Voi avea toți jucătorii foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic, voi putea face alegerile cele mai bune, nu fiind condiționat de ce am la dispoziție”, a spus antrenorul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, înainte de meciul de pe Arena Națională. Spre deosebire de meciul de la Oradea, la FCSB vor urma să apară Ștefan Târnovanu, Florinel Coman, Andrea Compagno sau Alexandru Băluță, fotbaliști care nu au bifat niciun minut în duelul cu FC Bihor. Totodată, Joyskim Dawa, eliminat în urmă cu două etape, va reveni și el în garnitura de start a FCSB-ului. Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Universitatea Cluj: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic (Ganea) - Olaru, Șut, Ov. Popescu - Băluță, Compagno, ComanVlad Chiricheș ar putea reveni în derby-ul FCSB - RapidChiar dacă au existat temeri că accidentarea lui Vlad Chiricheș este una mai gravă, fotbalistul se apropie de revenirea pe terenul de joc. Antrenorul ardelenilor speră că elevii săi pot profita de slăbiciunile pe care le-a identificat în jocul liderului din Superligă. „FCSB are probleme, sunt anumite slăbiciuni, pe care noi trebuie să le exploatăm la maximum. Trebuie curaj pentru un asemenea joc, trebuie să te simți fotbalist, iar eu am fotbaliști valoroși în echipă. Sunt de părere că putem construi o echipă care să aibă o identitate. Jucătorii au început deja să vorbească despre asta, despre acel joc de pase, combinativ, rapid. Trebuie să jucăm fotbalul pe care îl știm pentru a lua toate cele 3 puncte. Venim după meciuri bune, dar va fi greu. Trebuie să fim concentrați 100%, pentru că altfel vom avea probleme. Jucătorii mei sunt într-o formă bună, am încredere în ei și sper că mâine (n. r. - luni) vom lua toate cele 3 puncte, pentru că ne vor ajuta pe viitor. Am avut câteva zile la dispoziție să ne recuperăm. Vom vedea ce se va întâmpla, vom avea un alt antrenament azi (n. În plus, bucureştenii au marcat în toate cele 10 jocuri din ediţia curentă, iar în 4 dintre aceste partide nu au primit gol. 17. 301 spectatori / mecieste media înregistrată de FCSB în cele 4 jocuri disputate pe teren propriu în sezonul curent, locul 1 şi la acest capitol. 1 aprilie 2023UTA Arad-Universitatea Cluj 2-0 a fost ultima înfrângere suferită de ardeleni pe prima scenă din postura de vizitatori. Au urmat "afară" în campionat 4 succese şi 4 remize. FCSB - U Cluj, ultima partidă a rundei cu numărul 11 în Superliga, live pe GSP. roArticol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 22:19 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 23:03 FCSB primește luni, de la ora 21:00, vizita celor de la Universitatea Cluj, în partida care încheie runda cu numărul 11 din Superliga. Meciul va fi liveTEXT pe GSP. ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. NUMIRE Alegerea surprinzătoare în Arabia Saudită » Al 3-lea tehnician român: n-a antrenat niciodată în Liga 1, dar se va bate cu Ronaldo și Neymar! FCSB - U Cluj, live de la 21:00 Click aici pentru statistici FCSB - U Cluj, echipele probabile FCSB: 32. FCSB vs Universitatea Cluj Cote Pariuri (02.10.2023) În ultimul meci direct dintre cele două echipe, Universitatea Cluj a câștigat la o diferență de 1 goluri. Echipele de start. FCSB. S. Ngezana. V. Chiricheș. Concret, fundașul FCSB-ului este așteptat în lotul lui Elias Charalambous la începutul lunii noiembrie, într-o perioadă în care bucureștenii vor avea parte de un program încărcat. Pe 1 noiembrie, FCSB va juca în Cupa României pe terenul celor de la Oțelul Galați, iar mai apoi contra Rapidului, în primul derby al sezonului. Partida cu giuleștenii este programată pe 4 noiembrie, iar dacă lucrurile merg așa cum își doresc bucureștenii, Chiricheș ar urma să fie disponibil pentru acel duel. Rămâne de văzut dacă Vlad Chiricheș va fi titularizat însă la FCSB, ținând cont de evoluțiile apreciate ale lui Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana. ”Chiar am vorbit prin mesaje zilele trecute, m-a felicitat pentru o analiză. L-am întrebat când revine și mi-a zis că mai durează... FCSB vs Universitatea Cluj » Predictions, Odds, Live FCSB vs Universitatea Cluj ❱ 02.10.2023 ❱ Football ❱ Liga 1 ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting Odds ⭐ Live Streaming. Gorceac - 77. Peteleu, 25. Masoero, 3. Mitrea, 5. Vătăjelu - 4. Doukoure, 94. Bic - 7. I. Stoica, 10. Nistor, 27. Chipciu - 19. D. PopaRezerve: 23. Iliev, 6. Miron, 9. F. Ilie, 11. Tescan, 17. Pițian, 18. Perianu, 59. Popadiuc, 96. Silaghi, 98. G. SimionAntrenor: Ioan Ovidiu Sabău Stadion: Arena Națională (București)Arbitru: Ionuț Coza (Cernica), A1: Mihai Marica (Bistrița), A2: Vladimir Urzică (Piatra-Neamț)Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan (Arad), AVAR: Florian Vișan (Galați) Neluțu Sabău și-a făcut calculele înainte de FCSB - U Cluj: „Să exploatăm la maximum slăbiciunile lor” Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), tehnicianul Universității Cluj, e optimist înaintea celui mai așteptat duel al etapei, confruntarea „șepcilor roșii” cu FCSB. FC Universitatea Cluj | Cluj-Napoca #ToțiPentruU #AcademiaU #FutureU #LigaDeTineret. Cristurean V. Valentin Gheorghe a prefațat partida de luni cu FCSB, care va închide etapa a 11-a din ... Au și ei probleme, nu e o echipă perfectă. Au avut și campionatul acesta mici dificultăți. E clar că au anumite slăbiciuni, pe care noi trebuie să le exploatăm la maxim, dar ca să poți învinge trebuie tu, ca echipă, să arăți foarte bine în primul rând. Trebuie să nu facem greșeli decisive, contează foarte mult și acest aspect, să fii inspirat mai ales acolo în preajma careului, să avem curaj să finalizăm, jucătorii importanți să-și asume decizii în zona careului de 16 m, să stăm foarte bine în teren, și, ce e mai important la un astfel de joc, îți trebuie curaj. E un joc important, am jucat și eu multe astfel de jocuri. FCSB vs Universitatea Cluj Face à face FCSB vs Universitatea Cluj Past H2H Results, Asian Handicap Win%: 80.0%, Total Goals Over%: 40.0%. Last 5, FCSB won 4, Draw 1, Lose 0, 1.2 Goals per match, 1.0 ... Târnovanu - 28. Pantea, 5. Dawa, 30. Ngezana, 33. Radunovici - 88. Djokovici, 8. Șut, 27. Olaru - 10. Oct. Popescu, 9. Compagno, 7. Fl. ComanRezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 3. Panțîru, 6. Haruț, 11. Miculescu, 16. Lixandru, 23. Ov. Popescu, 24. Cr. Ganea, 25. Al. Băluță, 80. RadaslavescuAbsent: Chiricheș (accidentat)Antrenor: Elias Charalambous U Cluj: 33. (TRANSMITERE LIVE<<<) CFR Cluj vs U Craiova în direct acum 15 ore — (TRANSMITERE LIVE<<<) CFR Cluj vs U Craiova în direct online 1 octombrie 2023 acum 3 ore — Digi Sport 1, Orange Sport & Prima Sport 1 vor ... Nu vorbim de oboseală după jocul din Cupă. Încă avem probleme de ritm la anumiți jucători care au jucat foarte puțin în acest campionat. Alți doi-trei jucători importanți, și mpă refer aici la Chipciu, la Nistor, chiar și la Popadiuc, care nu sunt refăcuți în totalitate după accidentările pe care le-au avut. Dar, mie-mi plac astfel de jocuri, sunt meciuri în care trebuie să te simți fotbalist, până la urmă, și cred că astfel de jocuri ar trebui să te încarce, să le aștepți cu entuziasm, nu cu teamă. ((pe net<<<<)) CFR Cluj vs U Craiova în direct 2022 1 acum 14 ore — 21 iul. 2023 — Petrolul vs Oțelul în direct 2022 1 septembrie 2023 — RO - Stiri din sport FCSB; CFR Cluj; Rapid; FC Universitatea Cluj; ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page